Handla CFD:er på aktier med Plus500

Plus500:s handelsplattform tillåter dig att handla aktier från alla populära marknader som t.ex. USA, Storbritannien, Tyskland mm., med hävstångseffekt och snäva spreads. Genom att använda våra avancerade handelsverktyg kan du också kontrollera dina vinster och förluster.

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 80,6% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.

3D finansiella diagram ovanpå en surfplatta

Plus500CY Ltd är utfärdaren av de finansiella produkter som finns tillgängliga på den här webbsidan. Plus500CY Ltd reguleras av CySEC (Cyperns finansiella tillsynsmyndighet) (Licens-nr. 250/14).

Handla populära aktier

Handla aktier såsom Lloyds, Apple och Tesla Motors. Dra fördel av sjunkande eller stigande marknader genom att öppna köp- eller säljpositioner.

Se våra aktier

Handla aktier med hävstångseffekt

Flexibel handel med CFD:er på aktier. Hävstångseffekt på upp till 1:5 hävstångseffekt tillåter dig att börja handla med så lite som 1.000 SEK för att dra nytta av kapitalets effekt 5.000 SEK!

Kontrollera dina vinster och förluster

Förbestäm stopp och gränser på Plus500-plattformen för att begränsa dina förluster och låsa vinster. För att undvika avvikelser, prova vår garanterat stopp-egenskap.

Läs mer
  • Plus500 kompenseras i huvudsak för sina tjänster genom Bid/Ask spread (skillnaden mellan bästa köppris och säljpris).
Laptop som visar Plus500-handelsplattformen

Varför Plus500?

Enkel & intuitiv plattform

Konkurrenskraftiga spreads

Inga provisioner

Auktoriserad och regulerad

Online-support dygnet runt

Support dygnet runt
Behöver du hjälp?
Support dygnet runt