Handla optioner på CFD:er hos Plus500

Sälj-och köpoptioner på Tyskland 30, Italien 40 och Facebook är tillgängliga för handel med hävstångseffekt hos Plus500. Handla på instabilitet med våra flexibla optioner på CFD:er.

Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt och kan resultera i förlust av hela ditt kapital. Se till att du till fullo förstår riskerna.

Grön ruta med "Call" och pil uppåt, röd ruta med "Put" och pil neråt, kurser ochh trendlinjer i bakgrunden

Plus500CY Ltd är utfärdaren av de finansiella produkter som finns tillgängliga på den här webbsidan. Plus500CY Ltd reguleras av CySEC (Cyperns finansiella tillsynsmyndighet) (Licens-nr. 250/14).

Handla optioner på CFD:er med hävstångseffekt

Handla optioner med upp till 1:5 hävstångseffekt. Du kan börja med så lite som 1.000 SEK för att dra nytta av kapitalets effekt 5.000 SEK!

Se våra optioner

Använd våra verktyg för riskhantering

Placera prisvarningar och stopp som Stop Loss och order med efterföljande stopp för att hantera din risk. För att fullständigt undvika avvikelse, andvänd vårt garanterade stopp och positionen kommer att stängas vid exakt den kurs som du definierar.

Enkel kontohantering

Snabb och lätt insättningsprocess via bankkonto, kreditkort, PayPal eller Skrill. Olika verktyg för att hantera din penning- och handelsaktivitet inklusive aviseringsservice utan kostnad.

  • Plus500 kompenseras i huvudsak för sina tjänster genom spread (skillnaden mellan bästa köppris och säljpris).
Laptop som visar Plus500-handelsplattformen

Varför Plus500?

Enkel & intuitiv plattform

Konkurrenskraftiga spreads

Inga provisioner

Auktoriserad och regulerad

Skydd mot negativt saldo

Online-support dygnet runt

Support dygnet runt
Behöver du hjälp?
Support dygnet runt