Plus500 does not provide CFD services to residents of the United States. Visit our U.S. website at us.plus500.com.

Hur du får din första insättningsbonus

  1. Klicka här för att få tillgång till insättningsskärmen.
  2. Välj en insättningsmetod.
  3. Skriv in bonuskoden (från tabellen nedan) i fältet för insättning.
  4. Bonussumman kommer att läggas till ditt konto när du har handlat antalet handelspoäng som krävs. Se allmänna användarvillkor för bonus nedan.
Minimuminsättning Bonusbelopp Tpoäng som krävs Bonuskod
3 000 SEK 600 SEK 50 Welcome
6 000 SEK 1 200 SEK 100 BRONZE
15 000 SEK 2 000 SEK 150 SILVER
50 000 SEK 10 000 SEK 700 GOLD
150 000 SEK 20 000 SEK 1500 PLATINUM
600 000 SEK 100 000 SEK 8000 DIAMOND
  • Varje instrument ger olika TPoints (handelspoäng) per summa handlad – KLICKA HÄR för att se den fullständiga tabellen av instrument.
  • ** Denna bonuskod tillämpas endast till speciella bonuskampanjer. Den speciella bonuskoden kommer att publiceras i den gällande speciella bonuskampanjen.
Bild av två diagram med gåva i bakgrunden

Bonus användarvillkor

  1. Plus500 erbjuder ibland extra bonuskampanjer, som kommer att erbjudas till dig baserat på vissa i förväg bestämda kriteria och enbart enligt Plus500’s diskretion. Om du är berättigad till en sådan bonus kommer ett meddelande med bonusuppgifterna att synas på ditt Plus500 konto.
  2. Den relevanta bonusen blir tillgänglig för uttag så snart som du har fullföljt minimihandelsvolymen representerade i handelspoäng.
  3. Handlarpoäng kommer att användas för att uppfylla villkoren för en pågående bonus i taget, i kronologisk ordning. Så snart du uppfyller villkoren för den första bonusen kommer du att börja samla handelspoäng för nästa pågående bonus, och så vidare. Handelspoäng kan inte överföras mellan bonusar.
  4. Todas las bonificaciones caducan después de 90 días (salvo que se especifique de otra manera), en caso de que no se cumplan los volúmenes mínimos de inversión requeridos.
  5. För varje bonustyp är endast en bonus erbjuden per utvidgad familj. T.ex. kunder som är relaterade med med andra kunder genom en eller flera andra (i vilken kombination som helst) på följande sätt: namn, telefonnummer, postadress, e-postadress, IP-adress, namn på kredit/debitkort, kredit/debitkortnummer, maskin-ID och alla andra former av identifikationsinformation.
  6. Om du inte önskar få bonusen, skriv inte in den gällande bonuskoden då den efterfrågas, eller meddela oss via "Kontakta oss" sidan på Plus500’s webbsida eller genom “Hjälp”-menyn på Plus500’s handelsplattform.
  7. Plus500 tar inte ansvar för förluster som kan ske som resultat av handel med bonusen.
  8. Detta erbjudande omfattas av användaravtalet och missbruk av erbjudandet kan resultera i att bonusen och vinst som genererats av bonusen undanhålls.
  9. Plus500 förbehåller sig rätten att ändra, undanhålla eller begränsa den här bonuskampanjen när som helst.
  10. Plus500 dömer envädigt om bonuskraven / villkoren och alla associerade frågor.

Varför Plus500?

Trygghet & beskydd

Dina data är säkra och ditt kapital förvaras i separata konton, i enlighet med lagstadgade krav.

Professionell kundtjänst

Få hjälp av kundtjänst dygnet runt på flera språk.

Reglerat

Plus500CY Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmindighet) (Licens nr. 250/14).

Pålitlig

Plus500 Ltd är ett FTSE 250-bolag noterat på Londonbörsens huvudmarknad för noterade bolag.
Behöver du hjälp?
Support dygnet runt