Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt och kan resultera i förlust av hela ditt kapital. Att handla med CFD:er kanske inte passar dig. Se till att du till fullo förstår riskerna. Vänligen ta vårt utdrag om riskinformation och användarvillkor i beaktande före du använder vår service.

Begränsade tidskampanjer

Så här får du din första insättningsbonus

 1. Logga in på webbhandlaren Klicka här
 2. Klicka på "Handla på riktigt"
 3. Klicka på "Öppna ett nytt konto"
 4. Klicka på "Fondförvaltning" i det nedre vänstra hörnet
 5. Välj en insättningsmetod
 6. Ange bonuskoden (från tabellen nedan) i insättningsfältet
 7. Bonusbeloppet läggs till i ditt konto när du har handlat önskat antal handlarpoäng
Minimuminsättning Bonusbelopp Tpoäng som krävs Bonuskod
1.000 kr 200 kr 50 FIRST100
5.000 kr 1.200 kr 150 FIRST500
10.000 kr 1.500 kr 200 FIRST1000
40.000 kr 7.500 kr 1000 FIRST5000
2.000 kr 400 kr 60 **
 • Varje instrument ger olika HPoäng (handlarpoäng) per handlat belopp – KLICKA HÄR om du vill visa hela tabellen med instrument.
 • ** Den här bonuskoden gäller endast för specialbonuskampanjer. Specialbonuskoden kommer att publiceras i den gällande kampanjen för specialbonus.

Bonus användarvillkor

 1. Plus500 erbjuder ibland extra bonuskampanjer, som kommer att erbjudas till dig baserat på vissa i förväg bestämda kriteria och enbart enligt Plus500’s diskretion. Om du är berättigad till en sådan bonus kommer ett meddelande med bonusuppgifterna att synas på ditt Plus500 konto.
 2. Den relevanta bonusen blir tillgänglig för uttag så snart som du har fullföljt minimihandelsvolymen representerade i handelspoäng.
 3. Todas las bonificaciones caducan después de 90 días (salvo que se especifique de otra manera), en caso de que no se cumplan los volúmenes mínimos de inversión requeridos.
 4. För varje bonustyp är endast en bonus erbjuden per utvidgad familj. T.ex. kunder som är relaterade med med andra kunder genom en eller flera andra (i vilken kombination som helst) på följande sätt: namn, telefonnummer, postadress, e-postadress, IP-adress, namn på kredit/debitkort, kredit/debitkortnummer, maskin-ID och alla andra former av identifikationsinformation.
 5. Om du inte önskar få bonusen, skriv inte in den gällande bonuskoden då den efterfrågas, eller meddela oss via "Kontakta oss" sidan på Plus500’s webbsida eller genom “Hjälp”-menyn på Plus500’s handelsplattform.
 6. Plus500 tar inte ansvar för förluster som kan ske som resultat av handel med bonusen.
 7. Detta erbjudande omfattas av användaravtalet och missbruk av erbjudandet kan resultera i att bonusen och vinst som genererats av bonusen undanhålls.
 8. Plus500 förbehåller sig rätten att ändra, undanhålla eller begränsa den här bonuskampanjen när som helst.
 9. Plus500 dömer envädigt om bonuskraven / villkoren och alla associerade frågor.