Plus500 - Huvudsponsor av
Atlético de Madrid

Handla aktier, index, råvaror och Forex genom våra CFD-tjänster

Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt och kan resultera i förlust av hela ditt kapital. Att handla med CFD:er kanske inte passar dig. Se till att du till fullo förstår riskerna. Vänligen ta vårt utdrag om riskinformation och användarvillkor i beaktande före du använder vår service.

Utforska våra olika finansiella instrument

Se mer

"Vi är glada över att ha ingått detta avtal med Plus500. Detta är en spännande tid för klubben som – precis som Plus500 – ökar vi vår internationella närvaro. Vi tror att detta partnerskap med Plus500 kommer att stödja dessa framsteg, och vi ser fram emot att dela vår resa med dem."

Miguel Ángel Gil Marín, verkställande direktör för Atlético de Madrid

Handla med Plus500:s egenutvecklade handelsplattformar

"Vi är hedrade över att få samarbeta med en sådan respekterad fotbollsklubb som Atlético de Madrid, en klubb som har etablerat en stark stamtavla över sin 110-åriga historia. Atlético de Madrid passar oss perfekt eftersom Europa är vår största kundbas, och tillsammans vi delar, med dem, en passion för strävan mot framgång och samtidigt mot att ha en grundsyn i öppenhet och respekt för våra kunder, fans, partners och anställda."

Gal Haber, Managing Director för Plus500