Om Plus500™

Plus500 är en marknadsledande leverantör av CFD:er (Contracts for Difference). De erbjuder enastående handelsvillkor på aktier, valutor, råvaror, ETF:er, optioner och index tillsammans med innovativ handelsteknik.

Det här är vi

Plus500 handelsplattformen erbjuds av Plus500CY Ltd. Ett Cypern-baserat företag med kontor i Limassol. Bolaget är auktoriserat av och står under tillsyn av Cyperns finansinspektion (CySEC) att erbjuda Contracts for Difference (CFD:er). Företaget är en snabbt växande CFD-leverantör och erbjuder idag en portfölj med över 2000 instrument. Plus500CY Ltd är ett dotterbolag till Plus500 Ltd, ett bolag noterat på AIM-delen av börsen i London (LSE).

Företagsinformation

Klientmedel

När du öppnar ett konto kommer Plus500CY Ltd att förvalta ditt kapital avskilt, i överensstämmelse med de regler Cyperns finansiella tillsynsmyndighet har för förvaltning av kunders medel.

Pengar Skydd för Klienter

Högst rangordnad CFD-leverantör

Plus500 är den högst rankade handelsapplikationen för CFD:er på Apples AppStore och Google Play eftersom den är enkel att använda men ändå kraftfull med sina många avancerade funktioner. Den innehåller även CFD:er på populära finansiella instrument.

Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt och kan resultera i förlust av hela ditt kapital. Att handla med CFD:er kanske inte passar dig. Se till att du till fullo förstår riskerna. Vänligen ta vårt utdrag om riskinformation och användarvillkor i beaktande före du använder vår service.

Viktiga milstolpar

Plus500 grundades 2008 och gjorde det möjligt för kunder att handla på rörelser i priserna på aktier, index, råvaror och valuta, utan att behöva köpa eller sälja det underliggande instrumentet.
2008Det ursprungliga Plus500 gruppen-företaget grundades och lanserade den PC-baserade handelsplattformen för nätet.
2009Plus500 gruppen är det första företaget i världen som erbjuder CFD:er på aktier utan provision.
2010Plus500 gruppen lanserar en webbaserad version, så att Mac-, Linux- och smartphone-användare kan handla på nätet.

Plus500 gruppen introducerar ETF:er i sin handelsportfölj.
2011Plus500 gruppen har mer än 2 000 000 transaktioner per månad.

Plus500 gruppen lanserar den första iPhone-och iPad-appen som ger kunder full kontroll när de som tillåter kunder full kontroll på språng.

Plus500 gruppen är den högst rankade handelsapplikationen för CFD:er på Apples AppStore.

Plus500 gruppen utökar sin internationella portfölj genom att erbjuda över 1 000 olika aktier från ett brett spektrum av globala marknader.
2012Plus500 gruppen introducerar sin Android-app för Android smartphones och tabletter.

Plus500 gruppen har som mål att bli världens främsta handelsföretag för CFD:er.

2013Plus500 Ltd. går allmänhet i AIM delen av London Stock Exchange.

Plus500 gruppen inför världens första Bitcoin-CFD.
201426 februari - Plus500 Ltd.marknadsvärdering i AIM delen av Londonbörsen når $1.000.000.000 USD.

En presentation av "garanterat stopp".
2015Plus500 gruppen tecknar ett sponsoravtal med de spanska mästarna fotbollsklubben Atlético de Madrid.

Mars - Plus500 gruppen introducerar sin nya Windows App – nu stödjer vi iOS, Android och Windows Phone
2016 Plus500 lägger till CFD:er på Optioner och introducerar rollover-funktionen.

Plus500-koncernen lanserar den nya Webbhandlaren, som är kompatibel med både skrivbords- och mobila enheter.

Plus500CY Ltd. är auktoriserad och står under tillsyn av Cyperns finansiella tillsynsmyndighet (250/14).
Plus500CY Ltd. är ett företag som är registrerat i Cypern (företagsnummer HE 333382) och som är specialiserat på Contracts for Difference (CFDs) för råvaror, valutor och index.

Huvudkontor

Plus500CY Ltd, 1 Siafi Street | 3042 Limassol

Process för klagomål

Eftersom CySEC är ett reglerat värdepappersföretag vi är skyldiga att införa interna rutiner för att klienters klagomål hanteras snabbt och rättvist . Du kan lämna alla klagomål som du kan ha om de tjänster som tillhandahålls av Plus500CY Ltd via kontakta oss sidan på vår hemsida , riktar sig till kundstödsavdelning . Denna sida finns även tillgänglig via menyn "Hjälp" på Plus500 Trading Platform . Vänligen se till att inkludera ordet "klagomål" i ämnesfältet av "Kontakta oss" blanketten.

Vi skickar dig en skriftlig bekräftelse på din anmälan omgående efter mottagandet. Ytterligare information om våra Klagomålshantering procedurer kan hittas på klausul 32 i användaravtalet.

Kommunikation med kunder och oönskade samtal

För kommunikation med Plus500 fyller kunderna i blanketten som finns tillgänglig på "Kontakta oss"-sidan (blanketten för förfrågningar). Efter att förfrågningsblanketten skickats in kommer Plus500:s svar att skickas med e-post direkt till den e-postadress som kunden specificerat i blanketten för förfrågningar.
Endast e-post som tagits emot från antingen plus500.com-domänen eller från plus500.com.cy -domänen är legitim e-postkommunikation från Plus500. Annan e-post som hävdas vara från Plus500 anses vara bedrägeri.
Plus500 kan ringa kunder för att ge tekniskt stöd och få feedback om deras erfarenhet med handelsplattformen. Vänligen observera att Plus500:s representanter inte under några omständigheter ger finansiella råd eller investeringsråd, och inte heller ber kunder uppge känslig information såsom lösenord eller information om betalkonton över telefon. Om du inte är intresserad av att ta emot telefonsamtal från Plus500 kan du meddela detta genom att kontakta vårt kundstöd via "kontakta oss"-sidan.