Om Plus500™

Plus500 är en marknadsledande leverantör av CFD:er (Contracts for Difference). De erbjuder enastående handelsvillkor på aktier, valutor, råvaror, ETF:er, optioner och index tillsammans med innovativ handelsteknik.

Det här är vi

Plus500 handelsplattformen erbjuds av Plus500CY Ltd. Ett Cypern-baserat företag med kontor i Limassol. Bolaget är auktoriserat av och står under tillsyn av Cyperns finansinspektion (CySEC) att erbjuda Contracts for Difference (CFD:er). Företaget är en snabbt växande CFD-leverantör och erbjuder idag en portfölj med över 2000 instrument. Plus500CY Ltd är ett dotterbolag till Plus500 Ltd, ett bolag noterat på AIM-delen av börsen i London (LSE).

Företagsinformation

Klientmedel

När du öppnar ett konto kommer Plus500CY Ltd att förvalta ditt kapital avskilt, i överensstämmelse med de regler Cyperns finansiella tillsynsmyndighet har för förvaltning av kunders medel.

Pengar Skydd för Klienter

Högst rangordnad CFD-leverantör

Plus500 är den högst rankade handelsapplikationen för CFD:er på Apples AppStore och Google Play eftersom den är enkel att använda men ändå kraftfull med sina många avancerade funktioner. Den innehåller även CFD:er på populära finansiella instrument.

Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt och kan resultera i förlust av hela ditt kapital. Att handla med CFD:er kanske inte passar dig. Se till att du till fullo förstår riskerna. Vänligen ta vårt utdrag om riskinformation och användarvillkor i beaktande före du använder vår service.

Viktiga milstolpar

Plus500 grundades 2008 och gjorde det möjligt för kunder att handla på rörelser i priserna på aktier, index, råvaror och valuta, utan att behöva köpa eller sälja det underliggande instrumentet.
2008Det ursprungliga Plus500 gruppen-företaget grundades och lanserade den PC-baserade handelsplattformen för nätet.
2009Plus500 gruppen är det första företaget i världen som erbjuder CFD:er på aktier utan provision.
2010Plus500 gruppen lanserar en webbaserad version, så att Mac-, Linux- och smartphone-användare kan handla på nätet.

Plus500 gruppen introducerar ETF:er i sin handelsportfölj.
2011Plus500 gruppen har mer än 2 000 000 transaktioner per månad.

Plus500 gruppen lanserar den första iPhone-och iPad-appen som ger kunder full kontroll när de som tillåter kunder full kontroll på språng.

Plus500 gruppen är den högst rankade handelsapplikationen för CFD:er på Apples AppStore.

Plus500 gruppen utökar sin internationella portfölj genom att erbjuda över 1 000 olika aktier från ett brett spektrum av globala marknader.
2012Plus500 gruppen introducerar sin Android-app för Android smartphones och tabletter.

Plus500 gruppen har som mål att bli världens främsta handelsföretag för CFD:er.

2013Plus500 Ltd. går allmänhet i AIM delen av London Stock Exchange.

Plus500 gruppen inför världens första Bitcoin-CFD.
201426 februari - Plus500 Ltd.marknadsvärdering i AIM delen av Londonbörsen når $1.000.000.000 USD.

En presentation av "garanterat stopp".
2015Plus500 gruppen tecknar ett sponsoravtal med de spanska mästarna fotbollsklubben Atlético de Madrid.

Mars - Plus500 gruppen introducerar sin nya Windows App – nu stödjer vi iOS, Android och Windows Phone
2016 Plus500 lägger till CFD:er på Optioner och introducerar rollover-funktionen.

Plus500-koncernen lanserar den nya Webbhandlaren, som är kompatibel med både skrivbords- och mobila enheter.

Plus500CY Ltd. är auktoriserad och står under tillsyn av Cyperns finansiella tillsynsmyndighet (250/14).
Plus500CY Ltd. är ett företag som är registrerat i Cypern (företagsnummer HE 333382) och som är specialiserat på Contracts for Difference (CFDs) för råvaror, valutor och index.

Huvudkontor

Plus500CY Ltd, 1 Siafi Street | 3042 Limassol

Process för klagomål

Eftersom CySEC är ett reglerat värdepappersföretag vi är skyldiga att införa interna rutiner för att klienters klagomål hanteras snabbt och rättvist . Du kan lämna alla klagomål som du kan ha om de tjänster som tillhandahålls av Plus500CY Ltd via kontakta oss sidan på vår hemsida , riktar sig till kundstödsavdelning . Denna sida finns även tillgänglig via menyn "Hjälp" på Plus500 Trading Platform . Vänligen se till att inkludera ordet "klagomål" i ämnesfältet av "Kontakta oss" blanketten.

Vi skickar dig en skriftlig bekräftelse på din anmälan omgående efter mottagandet. Ytterligare information om våra Klagomålshantering procedurer kan hittas på klausul 32 i användaravtalet.

Kommunikation med kunder och oönskade samtal

För kommunikation med Plus500 fyller kunderna i blanketten som finns tillgänglig på "Kontakta oss"-sidan (blanketten för förfrågningar). Efter att förfrågningsblanketten skickats in kommer Plus500:s svar att skickas med e-post direkt till den e-postadress som kunden specificerat i blanketten för förfrågningar.
Endast e-post som tagits emot från antingen plus500.com-domänen eller från plus500.com.cy -domänen är legitim e-postkommunikation från Plus500. Annan e-post som hävdas vara från Plus500 anses vara bedrägeri.