Uttagsstatus

Tidsramen för att behandla en uttagningsförfrågan är normalt en arbetsdag, och under den här tiden kommer uttagsbegäran att genomgå ett antal olika skeden. Du kan följa statusen på ditt uttag under “Fondförvaltning” → “Penninghistorik”:

Begärt – Det här är det första skedet och det betyder att du har begärt att ta ut kapital från ditt handelskonto, men betalningen har ännu inte bearbetats. Om du skulle vilja, är det i det här skedet möjligt att annullera uttagsbegäran genom att gå till “Fondförvaltning” → ”Penninghistorik” och klicka på “Annullera uttag”.
Godkänd (under behandling) – Det här skedet betyder att ditt uttag har godkänts av Plus500, men kapitalet har ännu inte skickats till den relevanta externa parten som behandlar betalningen.
Godkänt skickat – Det här skedet betyder att vi har överfört kapitalet till den relevanta externa parten som behandlar betalningen.
Godkänt betalt – Det här sista skedet betyder att bearbetningen av uttaget har blivit slutförd, men kapitalet kan möjligen bli försenat på grund av clearing-bearbetning utförd av parten som behandlar betalningen.

Under behandlingstiden och tills uttagsförfrågan har fått statusen "Godkänd (under behandling)", kan uttagsförfrågan upphävas av dig. Uttagsförfrågan kan upphävas av Plus500 tills den har fått statusen "Godkänt betalt", och kan användas till att täcka dina betalningsskyldigheter för transaktioner som utförts under tiden.

Hittade du inte svar på din fråga? Kontakta oss!
E-post

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 76,4% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.