När är det nödvändigt att göra anspråk på PayPal-kapital?

För att göra ett PayPal-uttag, om den här metoden finns tillgänglig i din region, kan det vara nödvändigt att du loggar in på ditt PayPal-konto och gör anspråk på kapitalet för att det ska synas i saldot på ditt PayPal-konto.

Du kan också behöva verifiera din PayPal e-postadress innan du kan göra anspråk på ditt kapital. För att göra detta, vänligen välj länken för “Verifikation av E-post” och skriv in inloggningsnamn och lösenord till ditt PayPal-konto. Den här länken finns i det e-postmeddelande som skickades till din primära e-postadress då du öppnade PayPal-kontot. E-postadressen kan ändras i ditt PayPal-konto på följande sätt: “Profil” → “e-post” → “lägg till/redigera”. Om du behöver ytterligare hjälp, vänligen kontakta PayPal hjälp och support.

Hittade du inte svar på din fråga? Kontakta oss!
E-post

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 80,5% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.