Vad är behandlingstiden för varje metod?

Tidsramen för att behandla en uttagningsförfrågan är normalt en arbetsdag, för att låta oss göra olika säkerhetskontroller före vi utfärdar betalningen. Tidsramen för mottagande av betalningen beror på betalningsmetod och behandlingstid av den utomstående avsändaren.
Uttagsskärmen på handelsplattformen visar minsta uttagskrav för varje typ av betalningsmetod. Behandling av en uttagsbegäran för mindre än minsta uttagssumma kan leda till avgifter för ditt konto.

Listat nedan är uttagsmetoderna vi erbjuder. Vänligen observera att några av metoderna kanske inte finns tillgängliga i din region:

eWallets – PayPal eller Skrill. Kapitalet borde nå ditt e-walletkonto efter att uttagningen har auktoriserats, i enlighet med din e-wallets behandligstid.
Banköverföring – direkt bank-till-bank kapitalöverföring. Kapitalet borde nå ditt bankkonto efter auktoriseringen av uttagningen, i enlighet med behandligstiden av din bank och gällande jurisdiktion.
Kreditkort - kapital tas emot till det bankkonto som är bundet till det relevanta kortet i enligthet med varje banks behandlingstid.

Vår policy är att, alltid när det är möjligt, göra utbetalningar till samma källa som användes för att göra insättningen på kundens konto. Till exempel: om en kund utför insättningar genom att använda ett Visa-kort försöker vi alltid att behandla efterföljande uttag till samma Visa-kortskonto. När uttagningen har auktoriserats, krediteras kapitalet till kundens Visakort. Återbetalningen borde vara synlig på det gällande kontot inom några arbetsdagar och på nästa månads kontoutdrag.

Hittade du inte svar på din fråga? Kontakta oss!
E-post

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 76,4% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.