Varför behöver jag ladda upp min fotolegitimation och andra dokument?

På gund av våra juridiska och reglerande skyldigheter, är Plus500 skyldig att verifiera din identitet och bostadsadress. För detta kan fotolegitimation och information och/eller dokumentation om bostadsadress krävas.
När du öppnar ett konto med Plus500 ger du ditt samtycke till att efterfölja alla lagar och bestämmelser mot penningtvätt, och mot finansering av terrorism. Dessa lagar och skyldigheter inkluderar, men är inte begränsade till, kravet att tillhandahålla tillfredsställande bevis av din identitet, bostadssadress, källa till kapital, etc. Plus500 kommer inte att etablera ett affärsförhållande med en individ om inte och före kundens identitet och bostadsadress har verifierats och/eller alla nödvändiga dokument har tagits emot och blivit verifierade. Detta är för att skydda både dig och oss från bedrägeri och också för att skydda dina privata uppgifter, och är därför en del av vår standard process för due diligence. Plus500 förbehåller sig rätten att införa ytterligare krav för due diligence när det är nödvändigt.

Hittade du inte svar på din fråga? Kontakta oss!
E-post

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 76,4% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.