Hur är Plus500-priser kalkylerade?

Plus500 kvoterar priser med referens till priset av det relevanta underliggande finansiella instrumentet och dess spread.
Våra priser fås från ett urval av sjävständiga marknadsdataleverantörer i tredje part som får sin prisinformation från relevanta börser. En justering (t.ex. spreadet) läggs till automatiskt, för att få Plus500-priset. Detta spread betalas av dig, men är inräknat i de angivna kurserna och är inte en extra kostnad eller avgift som betalas av dig utöver de kvoterade kurserna.
Spreadkalkylen kan utföras genom att subtrahera instrumentets säljpris från köppriset. Information om spreadet för ett givet instrument kan hittas på vår webbsida eller handelsplattform under "Information"-länken bredvid instrumentets namn.
Priserna genererade för våra CFD:er på kryptovaluta fås från specifika kryptovalutabörser. Vänligen tänk på att kryptovalutapriser kan variera mycket mellan kryptovalutabörser.

Hittade du inte svar på din fråga? Kontakta oss!
E-post

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 76,4% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.