Erbjuder ni en Rollover-service?

De flesta instrument vi erbjuder, som är baserade på terminskontrakt, har ett rolloverdatum. Du kan se denna information genom att klicka på länken "Uppgifter" på handelsplattformens huvudskärm bredvid varje instrument.
När ett terminskontrakt når sitt datum för automatisk rollover som definierats för instrumentet, rullas alla öppna positioner och ordrar automatiskt över till nästa terminskontrakt av Plus500, utan kostnad.
För att nollställa inverkan på värderingen av den öppna positionen, med hänsyn till ändringen i det underliggande instrumentets kurs (pris) för den nya kontraktperioden, görs en kompenserande justering för att tillåta dig att hålla dina positioner öppna utan att inverka på din kapitalnivå. Stop-ordrar och limit-ordrar justeras också proportionellt för att reflektera kursen på det nya kontraktet. Värdet på din position fortsätter att reflektera inverkan av marknadsrörelsen baserat på din ursprungliga öppningsnivå.
För mer information om hur rolloverjusteringar kalkyleras, vänligen läs: "Vad är en rolloverjustering?"

Om terminskontraktet inte påverkas av rollover kommer positionen att stängas på förfallodatumet för instrumentet, också tillgängligt via “Informations”-länken. För mer information om positioner som förfaller, vänligen läs: “Vad är ett förfallodatum på ett instrument?

Se videon här.
Hittade du inte svar på din fråga? Kontakta oss!
E-post

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 76,4% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.