Tar Plus500 ut några handelsavgifter?

Plus500 kompenseras huvudsakligen för sin service genom "marknadsspreaden". Om man till exempel handlar med EUR/USD, och köp-kursen är 1,3128, så skulle sälj-kursen vara respektive 1,3126 (vilket betyder en marknadsmarginal på 2 pips, i det här exemplet). Till skillnad från andra serviceleverantörer som också debiterar provision på varje handel, debiterar inte Plus500 handelsprovision.

Följande extra kostnader kan emellertid tillkomma:

Nattfinansiering - Summan på nattfinansieringen antingen adderas till eller subtraheras från ditt konto när en position hålls öppen efter en viss tid (“nattfinansieringstiden”).
Nattfinansieringstiden och procent på dagens nattfinansiering hittas i länken “Uppgifter” bredvid instrumentets namn på plattformens huvudskärm.

Avgift vid inaktivitet – En avgift på upp till 10 USD per månad tas ut om du inte loggar in på ditt handelskonto på minst tre månader. Denna avgift debiteras en gång i månaden från detta ögonblick och framåt, så länge ingen inloggning görs på kontot. Inaktivitetsavgiften kommer att vara lika med det lägsta av återstående tillgängliga saldo på ditt konto eller 10 USD (eller motsvarande beroende på din valuta). Detta är för att kompensera kostnaden som uppstår genom att göra servicen tillgänglig, trots att den inte har använts. Vänligen observera att kostnaden emellertid endast debiteras från kontot för Riktiga Pengar, och endast när det finns tillräckligt med tillgängligt medel på kontot. För att undvika avgiften, logga helt enkelt in på ditt handelskonto ibland, eftersom det godtas som tillräcklig aktivitet för att förhindra att en avgift debiteras.

Garanterad Stopp-order – om du väljer denna egenskap, var vänlig och observera att då detta garanterar att din position (handel) stängs vid ett visst begärt pris, utsätts handeln för en bredare spread. För mer information, vänligen referera till Frågor och svar, ämnet “Handel” → “Vad är en garanterad Stopp-order?

* För ytterligare information om avgifter, vänligen vänd dig till Användaravtal

Hittade du inte svar på din fråga? Kontakta oss!
E-post

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 76,4% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.