Hur sätter jag in pengar?

För att göra en insättning och börja handla med Plus500 bör du följa dessa anvisningar:

Klicka på "Fondförvaltning" → "Insättning" → Välj den insättningsmetod du föredrar av de valmöjligheter som finns → fyll i fälten och klicka på "Skicka" knappen (på mobila enheter får du tillgång till "Fondförvaltning"-skärmen via menyknappen). Varje insättningsmetod har sin egen lägsta insättningsnivå, och ytterligare information hittas på sidan för Insättningar på handelsplattformen. Du kan göra insättningar genom att använda en av följande metoder (observera att några av metoderna kanske inte finns tillgängliga i din region):

  1. Betal-/Kreditkort – endast Visa eller MasterCard betal-/kreditkort accepteras (det kan finnas ytterligare begränsningar beroende på region).
  2. e-Wallets (PayPal eller Skrill).
  3. Banköverföring (direkt bank-till-bank överföring av kapital).

Hittade du inte svar på din fråga? Kontakta oss!
E-post

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 76,4% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.