Om Plus500™

Plus500 är en marknadsledande leverantör av CFD:er (Contracts for Difference). De erbjuder enastående handelsvillkor på aktier, valutor, råvaror, ETF:er, optioner och index tillsammans med innovativ handelsteknik.

Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt och kan resultera i förlust av hela ditt kapital. Se till att du till fullo förstår riskerna.

Plus500 logo with fading reflection of the logo

Det Här Är Vi

Plus500-handelsplattformen framförs av Plus500CY Ltd. Plus500CY Ltd är följaktligen utfärdaren och säljaren av de finansiella produkter som beskrivs eller finns tillgängliga på denna webbsida. Plus500CY Ltd är ett företag baserat på Cypern med kontor i Limassol. Företaget är auktoriserat och reglerat av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmindighet) (CySEC), med licensnr. 250/14, att erbjuda Contracts For Difference (CFD:er) i olika underliggande produkter. Företaget är en snabbt växande CFD-leverantör och erbjuder för närvarande en portfolio på över 2000 instrument. Plus500CY Ltd är ett dotterbolag av Plus500 Ltd, ett företag listat på AIM-sektionen av Londonbörsen (LSE).

Företagsinformation

Klientmedel

När du öppnar ett konto kommer Plus500CY Ltd att förvalta ditt kapital avskilt, i överensstämmelse med de regler Cyperns finansiella tillsynsmyndighet har för förvaltning av kunders medel.

Kundkapitalskydd | Segregerade konton

Högst rangordnad CFD-leverantör

Plus500 är den högst rankade handelsapplikationen för CFD:er på Apples App Store och Google Play eftersom den är enkel att använda men ändå kraftfull med sina många avancerade funktioner. Den innehåller även CFD:er på populära finansiella instrument.

Viktiga milstolpar

Plus500 grundades 2008 och gjorde det möjligt för kunder att handla på rörelser i priserna på aktier, index, råvaror och valuta, utan att behöva köpa eller sälja det underliggande instrumentet.
 • 2008 Det ursprungliga Plus500 gruppen-företaget grundades och lanserade den PC-baserade handelsplattformen för nätet.
 • 2009 Plus500 gruppen är det första företaget i världen som erbjuder CFD:er på aktier utan provision.
 • 2010 Plus500 gruppen lanserar en webbaserad version, så att Mac-, Linux- och smartphone-användare kan handla på nätet.
 • Plus500 gruppen introducerar ETF:er i sin handelsportfölj.
 • 2011 Plus500 gruppen har mer än 2 000 000 transaktioner per månad.
 • Plus500 gruppen lanserar den första iPhone-och iPad-appen som ger kunder full kontroll när de som tillåter kunder full kontroll på språng.
 • Plus500 gruppen är den högst rankade handelsapplikationen för CFD:er på Apples App Store.
 • Plus500 gruppen utökar sin internationella portfölj genom att erbjuda över 1 000 olika aktier från ett brett spektrum av globala marknader.
 • 2012 Plus500 gruppen introducerar sin app för Android smartphones och tabletter.
 • Plus500 gruppen har som mål att bli världens främsta handelsföretag för CFD:er.
 • 2013 Plus500 Ltd går allmänhet i AIM delen av London Stock Exchange.
 • Plus500 gruppen inför världens första Bitcoin-CFD.
 • 2014 26 februari - Plus500 Ltd marknadsvärdering i AIM delen av Londonbörsen når $1.000.000.000 USD.
 • En presentation av "garanterat stopp".
 • 2015 Plus500 gruppen tecknar ett sponsoravtal med de spanska mästarna fotbollsklubben Atlético de Madrid.
 • Mars - En Windows-app läggs till befintliga Android- och iOS-appar.
 • 2016 Plus500 lägger till CFD:er på Optioner och introducerar rollover-funktionen.
 • Plus500-koncernen lanserar den nya Webbhandlaren, som är kompatibel med både skrivbords- och mobila enheter.
 • 2017 Plus500-grupp undertecknar stort sponsoravtal med “Plus500 Brumbies”, Mästare i 2017 Super Rugby Australian Conference.

Plus500CY Ltd är auktoriserad och står under tillsyn av Cyperns finansiella tillsynsmyndighet (250/14).
Plus500CY Ltd är ett företag som är registrerat i Cypern (företagsnummer HE 333382) och som är specialiserat på Contracts for Difference (CFDs) för råvaror, valutor och index.

Huvudkontor

Plus500CY Ltd, 1 Siafi Street | 3042 Limassol

Process för klagomål

Eftersom CySEC är ett reglerat värdepappersföretag vi är skyldiga att införa interna rutiner för att klienters klagomål hanteras snabbt och rättvist . Du kan lämna alla klagomål som du kan ha om de tjänster som tillhandahålls av Plus500CY Ltd via kontakta oss sidan på vår hemsida , riktar sig till kundstödsavdelning . Denna sida finns även tillgänglig via menyn "Hjälp" på Plus500 Trading Platform . Vänligen se till att inkludera ordet "klagomål" i ämnesfältet av "Kontakta oss" blanketten.

Vi skickar dig en skriftlig bekräftelse på din anmälan omgående efter mottagandet. Ytterligare information om våra Klagomålshantering procedurer kan hittas på klausul 32 i användaravtalet.

Kommunikation med kunder och oönskade samtal

För kommunikation med Plus500 fyller kunderna i blanketten som finns tillgänglig på "Kontakta oss"-sidan (blanketten för förfrågningar). Efter att förfrågningsblanketten skickats in kommer Plus500:s svar att skickas med e-post direkt till den e-postadress som kunden specificerat i blanketten för förfrågningar.
Endast e-post som tagits emot från antingen plus500.com-domänen eller från plus500.com.cy -domänen är legitim e-postkommunikation från Plus500. Annan e-post som hävdas vara från Plus500 anses vara bedrägeri.

3D finansiella diagram ovanpå en surfplatta
Support dygnet runt
Behöver du hjälp?
Support dygnet runt

Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt och kan resultera i förlust av hela ditt kapital. Se till att du till fullo förstår riskerna.