Insättning på ditt konto

Insättning och uttag av kapital från ditt konto är enkelt och säkert. Vi accepterar följande metoder:

Visa/MasterCard - det snabbaste sättet att börja handla, det går att använda alla kort som har logotypen Visa eller MasterCard. Köp med Visa/MasterCard är fullständigt integrerade via kassaskärmen på Plus500-handelsplattformen.
Om du vill göra en insättning på ditt konto på ett säkert sätt med Visa/MasterCard gör du helt enkelt så här:
→ Gå till startsidan för handel
→ Klicka på ”Fondförvaltning”
→ Klicka på Visa/MasterCard
→ Välj summan du vill sätta in och ange dina kreditkortsuppgifter
→ Klicka på ”Skicka” – en bekräftelse visas efter några sekunder

Skrill - om du vill göra en insättning på ditt konto via Skrill gör du helt enkelt så här:
→ Gå till startsidan för handel
→ Klicka på ”Fondförvaltning”
→ Klicka på 'Skrill'
→ Välj summan du vill sätta in och ange din e-postadress för Skrill
→ Ett nytt webbläsarfönster visas
→ Bekräfta överföringen på Skrill webbplats

Banköverföring – när din banköverföring har bekräftats kan du börja handla (kan ta upp till fem arbetsdagar).
Gör så här om du vill göra en insättning via banköverföring:
→ Gå till startsidan för handel
→ Klicka på ”Fondförvaltning”
→ Klicka på "Banköverföring"
→ Klicka på "Skicka banköverföringsuppgifter till mig"
→ Ett e-postmeddelande med våra banköverföringsuppgifter och specifika anvisningar skickas till din e-postadress
→ Följ anvisningarna i e-postmeddelandet för att slutföra din banköverföring

PayPal – gör så här om du vill sätta in kapital på ditt konto med PayPal:
→ Gå till startsidan för handel
→ Klicka på "Fondförvaltning"
→ Klicka på "PayPal"
→ Välj summa och ange dina Paypal-uppgifter
→ Ett nytt webbläsarfönster visas
→ Bekräfta överföringen på PayPals webbplats

Vänligen observera att för att finansiera ditt konto måste alla förfaranden för nya kunder slutföras (inklusive telefonverifiering) och giltig dokumentation för kontoöppnandet (t.ex. fotolegitimation och mantalsskrivningsbevis) måste ha tillhandahållits.

Kontanter

Plus500 kan inte ta emot överföringar i kontanter.

Uttag

Vår policy är att om möjligt betala tillbaks kapital till det konto som kunden ursprungligen gjorde insättningen från.

Vi kan också komma att be våra kunder att tillhandahålla ytterligare dokumentation för bästa möjliga skydd av kundmedlen och för att styrka ägandet för den valda betalningsmetoden.